CT מוח והסתיידות..........................................

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

11/04/2018 | 00:52 | מאת: מאיה

שלום רב, דר אברהמי אני בת 36 והופניתי לCT מוח ללא חומר ניגוד תוך ורידי, בעקבות סחרחורות. סיכום: הסתיידות בהיקף של צרבלום מימין (2-34) מודגמות הסתיידויות קטנות בדופן עורקי הקרוטיס בחלקם הקוורנוזי. עיבוי רירית בסינוס אתמואלידלי שמאלי 2-39. עיבוי רירית כ7 מ"מ פוקליבבסיס של סינוס מקסילרי ימני.. כל היתר תקין. האם יש מקום לטיפול או ניתוח? תודה מראש...

11/04/2018 | 12:20 | מאת: הסתידיות

אין כל מקום לניתוח בשל הגיל הצעיר יש לפנות לנירולוג כי הסתידיות בגיל צעיר לא שכיח

מנהל פורום כלי דם ורידים