ורידים שקועים ודקים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

15/02/2018 | 21:05 | מאת: רויטל

שלום. בת 43. בעקבות מחלות רקע. כימוטרפיה(הוצקין) לפני 11 שנה וסטרואידים(אנמיה המוליטית) לפני 4 שנים והרבה בדיקות דם ועירויים בעקבותיהם הורידים שלי נותרו שקועים ודקים. אני מאוד סובלת בבדיקות דם. 1. האם ורידים משתקמים? (אני כיום בריאה לחלוטין). 2. האם שתיה מרובה עוזרת? 3. אמרו לי שעוזר ללחוץ כדור. האם זה באמת עוזר. והאם עוזר רק לטווח הקצר או גם לטווח הארוך. תודה

18/02/2018 | 19:17 | מאת: ורידים

בסוף לכולם מוצאים מהיכן לקחת בדיקות דם כל מיני אפשריות כמו שתיה חימום וספורט עוזרות במידה מסוימת .

מנהל פורום כלי דם ורידים