אאורטה בטנית באולטרה סאונד אחרון 4.9

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

18/11/2017 | 01:49 | מאת: ג"ודי

לבעלי יש אי ספיקת כליות דרגה 3 וכעת הקריאטינין נע בסביבות 1.8 באולטרה סאונד האחרון המפרצת היתה בסביבות ה-4.9 ונאמר לו שכנראה ב-C T תהיה סטיה לחומרה מה הסיכון בבדיקת C T לאנשים עם אי ספיקת כליות . מה הם אחוזי הסיכון שהוא יגיע לדיאליזה ועד איזה גודל של המפרצת ניתן לעכב את ה- C T

19/11/2017 | 08:17 | מאת: מפרצת

ניתן למעקב סונר עד 5.5 סמ או CT ללא חומר ניגוד שמחליטים לטפל צריך CT עם חומר ניגוד תמיד יש אפשרות להחמרה בת כליתי לאחר הזרקת חומר ניגו

מנהל פורום כלי דם ורידים