ניתוח ורידים ברגליים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

03/11/2017 | 21:00 | מאת: שאלה

שלום דר אני מועמדת לניתוח Venaseal ב 2 הרגלים.רציתי לדעת האם ההחלמה מהניתוח קשה וכמה זמן החלמה?האם יש איזה מגבלות לאחר מכן?האם זה ניתוח מסוכן? אני עושה ברגל אחת ולאחר מכן ברגל שניה תודה רבה!

05/11/2017 | 08:16 | מאת: ונה סיל

ניתוח בהברדמה מקומית אזור הדקירה מבחינת המנותח לא מסובך לוקח 50 דקות ניתן לבצע או כל רגל בנפרד או שתיים ביחד .. אין מגבלה מיוחדת לאחר ניתוח אולי לא הרמת משקולות שבועים . ניתוח לא מסוכן

23/12/2017 | 19:07 | מאת: רונית

אני ממליצה על ד״ר כרמלי מנהל מחלקת כלי גם בהדסה עין כרם אפשר להגיע אליו דרך השר״פ מדובר ברופא מדהים מקצועי והכי חשוב בן אדם.

מנהל פורום כלי דם ורידים