לחץ חזק בחזה עם זיעה בפנים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

08/10/2017 | 15:30 | מאת: שמש

לפני ארבעה חודשים תוך כדי טיול בחו"ל בנסיעה במונית חשתי לחץ אדיר בחזה עם מעט כאב בטן עליונה במשך 4 דקות תוך כדי הזעה בפנים...בקושי נשמתי ואפילו לדבר חששתי...זה היה יום חורפי ונעלתי מגפיים גבוהות צמודות...משהשלתי אותן גיליתי שרגל שמאל נפוחה עד לברך...הנפיחות ירדה תוך כדי עיסויים ידניים. שאלתי היא : האם חוויתי התקף לב?

08/10/2017 | 17:11 | מאת: לחץ חזק בחזה

לא יודע . בכל מקרה ניתן לבצע אקג ולבדוק . אם יש חשד לפקקת בורידים אז גם לבצע דופלקס ורידי רגלים

מנהל פורום כלי דם ורידים