ורדים בולטים וכואבים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

10/08/2017 | 12:00 | מאת: שירן

שלום רב, שמי שירן בת 29 בריאה חזרתי מטיול מחול לפני 3 שבועות אימצתי את הרגלים יצאו לי הורידים והיה לי כאבים עקב הליכה מרובה , פניתי לרופאת משפה שלחה אותי לבדיקת דופלקס שיצאה תקינה ובנוסף הפניה לכירורג כלי דם - יש לי תור חמישי הבא, אני מתאמנת בחדר כושר מתי אוכל לחזור להיתאמן באופן קבוע , מתי יעבור לי הורידים ברגל? מה אופן המשך הטיפול . ?

11/08/2017 | 08:59 | מאת: כאבי רגליים ורידים

יכולה לחזור לפעילות רגילה אם כואב אז מורידים פעילות . לא יודע מה הסיבה לכאבים אך באם דופלקס תקין אין פקקת ולכן סבלנות עד שתיבדקי על ידי כלי דם באם בצקת ברגל מנוחה רגל מורמת

מנהל פורום כלי דם ורידים