טרשת עורקים שאלה דחופה מאוד

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

28/05/2017 | 00:29 | מאת: אפרת

שלום וברכה! אבא שלי סובל מזה כחודשיים מכאבי רגליים קשים שמפסיקים כאשר הוא במנוחה . לאחר סדרת בדיקות , נאמר לו כי הוא סובל מטרשת עורקים והוא נשלח שוב לסדרת בדיקות.-שאחת מהן היא טומוגרפיה C.T כידוע, ההמתנה לבדיקות השונות ארוכה וממושכת ולבינתיים אבי סובל מאוד . שאלתי היא , האם הדבר לא מסוכן ? האם אבי אכן ימשיך לסבול עוד כחודש ימים עד לביצוע הבדיקות וקבלת תוצאתן? אשמח לקבל את מענך , אני דואגת מאוד אפרת

28/05/2017 | 16:45 | מאת: כאבי רגליים

אם יש פצע או נמק ברגל אז הבדיקה דחופה אני מניח שמי ששלך אותו הפעיל שיקול דעת. אחרת היה שולח למיון או אישפוז לא כל הכאבים ברגלים מחסימות כלי דם וזה ששלחו אותו לבדיקה סימן שמבררים הנושא בכובד ראש . בכל החמרה בתלונות תמיד ניתן לפנות לרופא שיחליט האם צריך לשנות את הטיפול או דחיפותו

מנהל פורום כלי דם ורידים