טיפולים חלופיים בדליות ברגליים

דיון מתוך פורום  כלי דם ורידים

21/10/2012 | 23:03 | מאת: דניאלללה

שלום, אני סובלת מבעיית דליות ברגליים. בדיקת דופלר לא הראתה בעיות אבל כבר נוצרה פקקת בורידים ליד הברך, ואחרי שהיא טופלה הומלץ לי לבצע ניתוח. אני לא שמחה לבצע סטריפינג - קראתי על השיטות החלופיות שנראות לי הרבה יותר (כמובן אם הרופאים יאשרו) ויש לי שתי שאלות: 1. מה היתרונות והחסרונות של שיטת clarivein ואבלציה (אמבוליזציה) ? 2. כל השיטות שראיתי חוץ מהזרקת קצף ואבלציה מטפלות רק בורידים הראשיים ולא בהסתעפויות. אצלי גם הורידים המשניים יותר כואבים ונפוחים. האם טיפול בוריד הראשי אמור לסייע גם להם (כי מפסיקה זרימת הדם ממנו אליהם) או שצריך בד"כ טיפול נוסף במשניים? המון תודה!

23/10/2012 | 23:30 | מאת: ד"ר רם אברהמי

מדובר בטיפולים חליפים לניתוח ראשית לרוב במקרים יותר מורכבים יש לשלב שיטות שנית סגירת הספנה אינה מספיקה להעלמות הדליות ויש לטפל בהן ס הטרשה בקצף יוצרת דלקת משנית כתלות בגודל ומיקום הוריד ויכולה להמשך מספר שבועות חודשים ממלית לעבור דופלקס אצל הרופא המטפל בעצמו ולדון על האפשריות תוצאות מצופות סיבוכים בברכה אברהמי 6436938

מנהל פורום כלי דם ורידים