מה הסיבה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

04/06/2015 | 11:53 | מאת: נחום

שלום בן 65 ברקע טרשת עורקים! יש תכיפות רבה במתן שתןבמשך היום,מתן שתן בלילה,קושי להתאפק כשיש צורך לתת שתן. psa 0.5. זרם תקין. ב us לפני שנה ערמונית 16גר ללא pvr. בבדיקה רקטלית גם בסדר. "מה הסיבה" לפי דעתך לכל תלונותי?? רבתודות לך לתשובתך!

שלום רב, יכול להיות שלמרות גודלה התקין של הערמונית כחלק משינויים פיזיים בגילך יש גם הפרעת התרוקנות שמקורן בשלפוחית. אם זה מציק לך מאוד גש לאורולוג ותוכל לקבל תרופה שתקל עליך את התלונות.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת