דלקת כרונית בפרוסטטה

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

26/04/2015 | 22:19 | מאת: ברוך

שלום אני בן 43,סובל מדלקת בפרוסטטה קרוב לשש שנים. בתחילה טופלתי באנטיביוטיקה שעזר ולאחר מכן לא הועיל .גם עיסוי הפרוסטטה ע"י הרופא לא פתר את הבעיה. באחד מביקוריי בקופת החולים הרופא אמר שצריך לחיות עם זה. נכון להיום המצב בלתי נסבל. צריבות באיבר המין, כאבים בבטן התחתונה , מתן שתן לא רציף, קושי להאריך את משך קיום יחסי מין יותר מחצי דקה מרגע החדירה. האם ישנו טיפול לבעיה שמחריפה מיום ליום?

שלום רב, אם עבר הרבה זמן מאז שנבדקת והתסמינים החריפו יכול להיות שיש זיהום פעיל. כדאיל לחזור ולבצע בדיקות כמו תריבות שתן וזרע וPCR אם יש עדות לזיהום אמיתי בהחלט יש צורך בטיפול אנטיביוטי חוזר. אם לא עברת אולטראסאונד של דרכי התשן כדיא לבצעו כי זה יכול לשלול גם אבנים או ממצאים אחרים שיכולים לגרו לך את התלונות. בכל מקרה אם כל הבדיקות שלך תקינות, ניתן לקחת נוגדי כאב ודלקת כמו נורופן או אדוויל, להמנע מגריינים כמו שוקולד, קפאין, אךכוהול, ולהתייעץ עם אורולוג לאחר בדיקה- לגבי טיפול תרופתי (במרשם) להקלת התסמינים כמו חוסמי אלפא או פרמיקסון

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת