אחרי ניתוח ערמונית מוגדלת

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

07/04/2015 | 12:34 | מאת: avinur

לד"ר שלום, בן 69. עברתי לפני כשבועיים ניתוח TURP . זרימת שתן אומנם השתפרה משמעותית ( מתרוקן כמעט מיידית) אך בעניין קימות לילה אין אפילו הטבה חלקית (4-5 פעמים). מה לעשות? האם אפשר לו זמנית לחזור לטיפול תרופתי מלפני ניתוח (קסטרל, פרמיקסון)

שלום רב, ממלצימ להמתין לשבועיים נוספים ואם אין הטבה לפנות לאורולוג המנתח ולהתייעץ עמו לגבי טיפול תרופתי לקימות בלילה. בנתיים תמנע משתיה מופרזת בערב בעיקר לא קפאין או אלכוהול ותקפיד על ריקון מלא לפני השינה.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת