חידק אנטרבקטור בזרע

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

24/07/2014 | 20:24 | מאת: יוני

שלום ד"ר ,לאחר מגע אורלי לא מוגן לפני חודשיים וחצי , התחלתי להרגיש צריבה במתן שתן לאחר מיכן הגיעו גם כאבי בתן כאב באיבר המין ובאשכים ובכול אזור האגן,יומיים לאחר המיקרה קיבלתי מאורולוג זריקת רצופין +דוקסילין ל10 ימים ,הטיפול לא עזר לכן עברתי בירור שכלל בדיקות שתן (כללית ותרבית וPCR STD נלקחו בדיקות חוזרות ) בדיקות דם כולל סורולגיה לצהבת עגבת הרפס אידס בדיקות דם לתפקודי כליה ובדיקת דם ל CPR ולאחרונה שוב תרבית שתן וזרע ,(בנוסף עברתי אולטרסאונד כליות ומערכת השתן שיצא ללא ממצאים )כול הבדיקות היו תקינות למעת תרבית הזרע שבה התגלו ויקוציטים רבים והאנטורבקטור אני מטופל אכשיו בדיספיטל פורטה לחודש (הרגישות בבדיקה 20=>) השאלות שלי הם : 1.אני כבר שבוע בטיפול ושמתי לב שכמות הזרע שלי קטנה והוא נהיה צמיג יותר האים זו נורמלי? 2.האם החידק יכול לעבור לבת הזוג ? 3.יש שיפור קל בתסמינים מה זמן ההחלמה בדרכלל מבעיה כזו ? 4.תוך כמה זמן אחרי סיום הטיפול כדי לעבור תרבית זרע נוספת לודא השמדה של החידק ? 5.מנסיונך יש עוד איזה שהיא בדיקה שכדאי לעבור בכדי להיות נקי ,תודה מרואש על התשובות

שלום רב, אינך בפורום הנכון: אתה סובל מדלקת בשתן/מחלת מין. בכל מקרה בקצרה אשיב : 1. בעת זיהום יכולה לרדת כמות הזרע בשפיכה, בד"כ מסתדר לאחר שהזיהום חוזר. 2. כן 3. אין נתונים מדשוייקים, שי אנשים שמחלימים מהר ויש כאלה שהתסמינים נותרים לתקופה ממשוכת כולל מס' חודשים למרות שכבר אין עדות לחיידק. 4. לרוב יש להמצין מס' ימים עד שבוע 5. לפי מה שציינת עברת כל מה שצירך לבדוק.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת