כאב בפין

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

03/05/2014 | 19:52 | מאת: אריה

אני בן עשרים, וסובל מזה כשבועיים מכאב בפין על ראשו של הפין . הייתי כבר אצל שני אורולוגים, אחד אמר שהכל תקין, והשני אמר שייתכן שיש לי דלקת בערמונית ואם הכאבים לא יעברו תוך שבועיים, שאחזור ואקבל מרשם לאנטיביוטיקה. אני חרד ביותר ודואג שיש לי סרטן בפין, ורוצה לדעת איזה רופא בעל איזה מומחיות יכול לאבחן או לשלול סרטן הפין? אורולוג? רופא עור ? אני דואג מאוד .

שלום רב, היתכנות של סרטן הפין היא נמוכה יחסית ואם אין לך שום נגע על האיבר עוד פחות אבל חשוב שתיגש לבדיקת אורולוג שיבדוק ויסתכל על האיבר וגם יבצע בדיקה רקטאלית לערמונית. הרבה פעמים דלקת בערמונית או בשתן גורמת לכאבים באיבר אבל גם מצבים אחרים כמו חבלה מקומית או בעת מגע מיני או אפילו אבן בדרכי השתן. השאלה עם הכאב הוא בעת זקפה? במתן שתן? בחלקו החיצוני או הפנימי? גש לאורולוג מומחה לבדיקה. אולי כדאי לשלוח בדיקות שתן וזרע לשלול זיהום ואולי גם בידקות דם ואולטראסאונד לברר שאין לך אבן.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת