שלב אחד אחרי פרמקסון

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

14/01/2014 | 17:19 | מאת: איציק

בן 38 לאחר שנה של הפרעות במתן שתן כמו טפטופ לאחר מתן שתן,תחושה של חוסר התרוקנות ושתן חלש.קיבלתי פרמיקסון למשך חודש שעזר פלאים אך לאחר תקופה קצרה התופעות חזרו . האורולוג אמר לי לקחת alfuzosin 10 mg משום שהפרמקסון כדור חלש מאוד אני חושש לקחת את הכדור משום תופעות הלוואי שלו ורציתי לדעת האם קימים טיפוליים מבוססים צמחים שמומלצים לי לפני לקיחת כדור כזה. הרי הפרמקסון מבוסס על צמח.

שלום רב, אכן פרמיקסון הוא כדור צמחי - מכיל דקל ננסי, שנמצא יעיל בטיפול בהפרעות במתן השתן, ויש לו אפקט אנטי דלקתי בעיקר. אם הוא לא עוזר ותלונותיך מראות שקשה לך להתרוקן, אכן מומלץ לעבור לטיפול תרופתי רגיל, והתרופה שהומלצה לך היא טובה מאוד ותפקידה לעזור בהרפיית שרירי הסוגר כדי לתת לך אפשרות להתרוקן באופן טוב ויעיל. לא כל תרופה גורמת לתופעות לוואי. כמובן שעליך לברר עם בהרופא שלך בדיוק כיצד וכמה לקחת. אין לצערי המלצות מיוחדות לגבי טיפולים צמחיים. אתה תמיד יכול לנסות תוספי מזון כמו פרחי צבר, ליקופן, אבץ וכדמה, אך זה לא מוכח מחקרית כיעיל בכל המקרים ואין התחית שזה יעזר. התרופות הרגילות כן מוכחוחת כיעילות. יכול להיות שאתה צריך לבחון את הרגלי השתיה שלך ולהמנע מקפאין ואלכוהול, ולהוריד STRESS. לבדוק שאינך נטל תרופות שמשפיעות על השתן (כמו למשל נוגדי אלרגיה מסויימים וטיפות אף).

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת