מינרין מלט ורפאסל 1 גרם-האם אפשר לקחתם יחד ועם ,,,

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

20/11/2013 | 15:14 | מאת: שגב

תרופות קבועות אחרות?, בן-64 סובל מ-י.ל.ד. עשרות שנים,נוטל ב-15 השנים האחרונות אמלודיפין 10 מ"ג,להפרעות שינה קסנקס 1 מ"ג,ב-10 החודשים האחרונים נוספו לי קרדילוק+ טמבוקור נגד הפרעות קצב(פרפור פרוזדורים)ומינרין מלט נגד הפרוסטטה,(רק השבוע שיבחתי פעולתה). השבוע עברתי בדיקת קולונוסקופיה עקב דם חיובי בצואה,בבדיקה נמצאה דלקת בפי הטבעת(בהגדרה מקצועית כ 2-3 ס"מ מעל האנוס רירית בצקתית חסרת ברק והפרשת פיברין-נלקחו ביופסיות)נגד הדלקת נרשמה לי פתילת רפאסאל(נר) 1 גרם ,1 ליום ,למשך 3 חודשים. האם הפתילה לא תפריע לשאר התרופות.?תודה.

עליך לקבל תשובה על פעולתה של הפתילה ואינטראקציה בין תרופתית מהרופא שרשם לך אותה. עד כמה שידוע לי אין בעיה עם מינירין. יש להמנע משתיה מופרזת בעת הטיפול במינירין.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת