דם בשתן לאחר ביופסיה של הערמונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

14/06/2013 | 22:36 | מאת: חיים

שלום רב, לפני שלושה שבועות עברתי ביופסיה של הערמונית. עדיין יש לי דימום בעת מתן השתן. האם זה תקין ?כמה זמן יכול להימשך הדימום בשתן? אם זה לא תקין, אילו בדיקות יש לבצע? תודה רבה, חיים

שלום חיים, דם בשתן לאחר ביופסיות ערמונית הוא תופעה מוכרת וידועה. יכול להמשך גם כחודשיים לאחר הביופסיה. אם מדובר בכמות קטנטנה וזניחה לסרוגין בלבד אין לכך משמעות וזה ילך ויצטלל מעצמו. תקפיד על מנוחה שתיה מרובה של מים וזה אמור לחלוף. אם לא, או אם כל השתנה שלך היא דמית מאוד עליך ליצור קשר עם האורולוג המטפל וליידע אותו ולהגיע לבדיקה, בוודאי אם אתה גם מרגיש חולשה משמעותית במקביל.

16/06/2013 | 12:07 | מאת: חיים

תודה רבה לך על התשובה. הדם מופיעה בכמות קטנה אך מרוכזת, רק בעת מתן שתן בלילה. האם זה תקין? תודהחיים

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת