גומר אבל לא יצא זרע כלל

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

20/04/2013 | 10:02 | מאת: ADAM

מה הסיבה,ומה הטיפול ? התחלתי לקחת אומניק אוקס עקב תכיפות במתן השתן.תודה.בן 54 (שאלתי שאלות כבר קודם )

שלום רב, אומניק אוקס יכולה לגרום לתופעת לוואי של שפיכה אחורית RETROGRADE EJECULATION - כלומר, בשל פעילותה לשיפור מתן השתן היא גורמת להרפיית צוואר השלפוחית, וכך הוא נותר רפוי גם בעת שפיכה והזרע "חוזר אחורה" לשלפוחית במקום לצאת קדימה בשופכה. מצב זה הפיך עם הפסקת הטיפול. אתה יכול לבקש מהאורולוג שלך להחליף לך תרופה יש חוסמי אלפא אחרים שאולי לא יגרמו לך את אותה תופעה (למשל קסטראל).

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת