תוספת טבעי

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

23/03/2013 | 13:22 | מאת: יוסי

שלום יש לי ערמונית מוגדלת,לוקח קבוע 2 כמוסות פרמיקסון 160 מ"ג וכדור היטרין 5 מ"ג כל יום.בזמן האחרון נותן יותר שתן וכאבים באשכים.נבדקתי אצל מומחה,יש חשש לדלקת לוקח 10 ימים אנטיביוטיקה טאבניק 500 מ"ג. חיפשתי להוסיף משהו טבעי ומרוב ההיצע שיש פשוט לא יודע מה לקחת.מה הכי ממולץ מכל האפשרויות שיש בשוק. תודה מראש

30/03/2013 | 12:51 | מאת: ARA

ממליץ SAW PALMENTO (תמצית) תוצרת חברת SOLGAR חי עם זה 13 שנים

יוסי שלום לך. אין לדעתי שום מחקר מבוסס שהשווה בין התכשירים הצמחיים ותוספי המזון שיש כיום בשוק לגבי הטבת תסמיני ערמונית מוגדלת. אתה פשוט יכול לנסות: בכל אחד מהתכשירים יש שילוב של חומרים כמו דקל ננסי, פרחי צבר, ליקופן, אבץ ועוד ועוד- יכול להיות שחלקם יעזור ויכול להיות שלא. הפתרון הוא כמובן לעבור לתרופות שאינן צמחיות ולהן יש השפעה ידועה ומוכחת מחקרית.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת