פרוסטטה מוגדלת וקטטר קבוע

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

03/03/2013 | 12:55 | מאת: פיני

לאבי בן 92 פרוסטטה מוגדלת מאוד עד ענקית הוא כבר מספר שנים עם קטטר לצינטור השתן עקב חוסר שליטה על הסוגרים (שיתוק מקומי לאחר ניתוח בגב) האם לפרוסטטה ענקית יש השפעה במקרה של שימוש קבועה בקטטר ומה הם השיקולים להסרת הפרוסטטה בניתוח בברכה פיני

שלום רב, אם אביך אינו מתרוקן בעצמו ואינו שולט על השתן, אכן קטטר קבוע הוא הפתרון . לגודלה של הערמונית במקרה זה אין משמעות. אין צורך בהסרת הערמונית אם יש לו קטטר קבוע.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת