תרופת אלפוזוסין

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

18/11/2012 | 18:16 | מאת: דניאל

שלום ד''ר,אני נוטל כדור אלפוזוסין 10 מ''ג על בסיס קבוע,בגלל גידול שפיר של הפרוסטטה,והתעוררות מספר פעמים בלילה להטלת שתן מבקש לדעת איזה בדיקות תקופתיות אני צריך לבצע, כגון דם,(תפקודי כליות? תפקודי כבד?) שתן וכו' בתודה על תשובה מפורטת!!

שלום רב, כמי שסובל מהפרעות במתן השתן בשל הגלדת הערמונית, רצוי לבצע בדיקות שתן כללית ותרבית, בדיקות דם לגלוקוז, קראטינין,אריאה ו PSA- לפחות אחת לשנה. אם יש לך חשש להפרעות בתפקוד כבד ניתן גם את זה לבדוק בבדיקות דם.

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת