קסטרל / אומניק וכד'

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

27/06/2012 | 15:17 | מאת: אביעד

שלום רב, לאחר כמה ימים עם קסטרל לשיפור מתן שתן בדלקת לא זיהומית של ערמונית, הופיעה תופעת לוואי של כאב בחזה ותחושת חסר דופק (כלומר כאילו חסרה פעימת לב אחת לפרק זמן). האם תופעת לוואי כזו של "חסר פעימה" מוכרת בשימוש בתרופות מסוג זה ? אמור לנסות אומניק בהמלצת האורולוג. במידה שהתופעה תחזור גם שם או תופעת לוואי משמעותית אחרת, האם יש עוד אופציות לתרופות אחרות להשגת האפקט הרצוי ? מקבל במקביל פרמיקסון.

01/07/2012 | 11:18 | מאת: ד"ר שירה חו

שלום לך אביעד. כל התרופות מקבוצת חוסמי אלפא (אומניק, קסטראל , טמסולין היטרין ועוד) עלולות לגרופ לתופעות לוואי של שינויים בדופק או לחצי הדם. אם זה מופיע אצלך גם בטיפול באומניק(שאמורה לעשות פחות תופעות כאלה9- פשוט אל תיקח אותן! מקווה שהטיפול בפרמיקסון יקל עליך. אתה יכול לנסות גם משהו נוגד דלקת וכאבים

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת