טיפול בערמונית

דיון מתוך פורום  ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת

11/02/2012 | 22:14 | מאת: נחום

האם יש בנמצא תרופה שאינה בסל הבריאות לטיפול בבעיות הערמונית הקשורות בעצירות במתן שתן.האם תרופה כזו אינה פוגעת בכושר המיני.

שלום נחום אם הבנתי אותך נכון אתה שואל אם יש תרופות שאינן בסל הבריאות שמטפלות בהפרעות במתן השתן בשל ערמונית מוגדלת, ואכן יש כאלה. יש תרופה בשם "אבודרט" שאינה בסל, והיא תרופה שעוזרת בהקטנת הערמונית ובכך מסייעת לשיפור זרימת השתן. יש תרופה נוספת בשם "דואודרט" שמכילה את החומר המצוי ב"אבודרט" יחד עם תרופה נוספת בשם "אומניק"- שמשפרת את זרימת השתן(כלומר שתי תרופות בגלולה אחת). שתיהן תרופות מרשם ומחייבות המלצת אורולוג. רצוי שתבדק קודם כדי שיוכלו להתאים לך תרופה. אולי גם תרופות שכן בסל ומחירן זול יותר יוכלו לעזור לך. אם יש לך אצירת שתן ואינך יכול להתרוקן יכול להיות שאולי התרופות אינן הפתרון היעיל ואזי מומלץ ניתוח הסרת הערמונית.

15/04/2012 | 12:15 | מאת: משה

כנראה שאבי סובל מבעיה זו תוך כמה זמן יורגש שיפור כשנוטלים את הדואודרט ?

20/05/2013 | 14:27 | מאת: אבנר

האם לדואודארט בשימוש ממושך יש תופעות לוואי הקשורות לראיה?

מנהל פורום ערמונית (פרוסטטה) מוגדלת