נפילה וסיבוב כף הרגל _חשד לשבר

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

27/11/2020 | 18:31 | מאת: להלה

ערב טוב. הבוקר החלקתי, הייתי יחפה (עם גרבים) כך שלא היתה אחיזה ברצפה,מכת הנפילה הצמעה לא פגעה בשום מקום אבל היה סיבוב משמעותי של כף הרגל וגם שמעתי כמה ״קנאקים״ מאז יש כאב בעיקר בהליכה ומעט הגבלת תנועה. שקצת מחמירה בשעה האחרונה (ללא נפיחות או גודם בולט, מעט חם באזור). אני מתכננת לגשת לצילום ביום א בקופת החולים (להמנע ממיון בעת קורונה) אבל מבקשת אינדיקציות נוספות לשבר בעצם הסירה כן או לא. אשמח מאד לטיפים.. כמו כן אם יש מה לעשות להקל כרגע או לדייק את סוג הפגיעה. תודה רבה

שלום להלה! קודם כל יש לבצע בהקדם האפשרי את צלומי רנטגן במידה וקיים חשד הדמייתי או קליני לשבר בעצמות הטרזליות בד"כ יש מקום להשלמת הבירור עם בדיקת CT חשוב להיות במעקב אורטופד כף רגל וקרסול בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול