תוצאות us וכאב שבעה חודשים

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

28/02/2020 | 16:10 | מאת: רועי בר

שלום רב,רצתי ביולי 2019 על חוף הים,נחתתי על מס אבנים קטנות, בבדיקת us בקרסול שמאל נכתב, בשליש המקורב לעקב של הפציה הפלנטרית הודגם קטע מעובה ומעט היפואקוגני לא נצפתה קולקצייה. עברתי טיפול בגלי הלם,us, מדרסים,דיקור יבש, עיסוי,מתיחות וחיזוק עושה תמיד... זה לא עוזר, אשמח לייעוץ,האם לגשת לניתוח

שלום רועי! ניתן גם לנסות הזרקת סטרןואידים מקומית, במידה ולא יחול שיפור ניתן לבצע ניתוח Percutaneous Partial Plantar Fascia Release בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול