המשך לשאלה לגבי בצקת ושינוי צבע לאחר נקע

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

12/11/2019 | 00:01 | מאת: טליה

היי ד"ר, תודה על התייחסותך לשאלתי מלפני כמה ימים. יש לי שאלה, אני טסה בעוד מספר ימים לחו"ל (טיסה של קצת יותר מ4 שעות), האם מומלץ במצבי לאחר נקע לגרוב גרבי לחץ בזמן הטיסה? האם יש סיכוי שהגרבי טיסה/ לחץ עשויות לעזור לריפוי של הרגל? ייתכן והחזר הדם כלפי מעלה שיוצרות גרביים מסוג זה עשוי להשפיע על ריפוי הקרסול וכף הרגל? כיצד יש לבחור את הלחץ הרצוי? אשמח לתשובה, תודה רבה! בנוסף אציין שאני לפני בירור דופלקס גפיים תחתונות אי ספיקה.

שלום רב! הייתי ממליץ התייעצות עם רופא משפחה לגבי צורך בנטילת תרופה לדילול דם טרם טיסה ( כגון זריקת Clexan ) וזאת לאור החשד לאי ספיקת ורידים וסיכון לפקקת. גרבי לחץ אינם עוזרים לטיפול בנקע בקרסול. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול