נקע בכף הרגל ובצקת מציקה

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

08/09/2019 | 15:06 | מאת: טליה

שלום רב, לפני ארבעה ימים התעלפתי בפעם הראשונה בחיי (בת 31) וכתוצאה מכך נחבלתי בכף רגל ימין כשכל משקל הגוף היה עליה. ישנה אבחנה של נקע בקרסול ובכף הרגל ולאחר צילום נאמר שאין שבר. כעת, ארבעה ימים אחרי, ישנם שטפי דם בקשת כף הרגל ובגב כף הרגל, תחושת חום, ומעין נימול. מה שמדאיג אותי הכי הרבה זו הבצקת שהתפתחה, שמחמירה בעיקר לאחר הליכה אפילו הקצרה ביותר ונוצרת תחושה שכף הרגל עומדת להתפוצץ, מאוד מציק! האם בצקת היא תופעה תקינה? עליי לציין שאני סובלת מעת לעת מבצקות גם ללא קשר לפציעה עקב ישיבה ממושכת, האם יש מה לעשות? תודה רבה!

שלום טליה! אני ממליץ לך להיות במנוחה עם רגל מורמת לפחות 3-5 ימים ובמידה ולא יחול שיפור - לפנות לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול