נפיחות כרונית עקב נקע בקרסול

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

25/06/2019 | 11:41 | מאת: גיל

נקעתי את הקרסול בצורה קשה (סובייקטיבית) לפני כחמישה שבועות. במרכז טרם לרפואה דחופה צילמו ולא מצאו עדות לשינויים טראומטיים. הייתה רגישות למישוש מעל ATFL. לאחר כמה ימים הופיע דימום באיזורים שונים בקרסול שנעלם לאחר כמה ימים נוספים. מאז ירדה הנפיחות, אך נשארה עם הגבלה בתנועה. האם הנפיחות תהיה כרונית, או שהיא תרד לחלוטין במשך הזמן וטווח התנועה יחזור?

שלום גיל! אני ממליץ לך לפנות לבדיקת אורטופד כף רגל וקרסול לצורך הערכה עדכנית. ייתכן ויש מקום לביצוע בדיקות דימות נוספות. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול