שבר בפטישון לטרלי עקב פציעת ספורט

דיון מתוך פורום  כף רגל וקרסול

09/04/2019 | 09:51 | מאת: אניטה

בוקר טוב, הבת שלי בת ה 13 מתאמנת מזה 9 שנים בריקודים סלוניים, לפני חודשיים נפלה במשך האימון והתלוננה על כאבים בקרסול. לאחר התעייצות עם רופא וצילום הוחלט כי מדובר בנקע והומלץ על חבישה אלסטית והומלץ לחזור לאימונים לטובת שמירה על גמישות השרירים. לאחר חודש של כאבים לא פוסקים ניגשנו שוב לרופא והופננו לבדיקת US בה הודגמה דלקת בגיד האכילס, עברנו לטיפול של פיזיוטרפיה אצל מומחה לאורטופדיה ספורטיבית. לאחר חודש וחצי נוספים ללא הצלחה בהורדת כאבים ניגשנו לאורתופד נוסף והתברר כי מדובר בשבר פטישון לטרלי... האם ניתן לרפא את השבר בשלב זה? והאם הילדה תוכל לחזור לריקודים באופן מלא ועל איזה טיפול היית ממליץ. בתודה מראש.

שלום אניטה! אני ממליץ לכם להיות במעקב צמוד של אורטופד כף רגל וקרסול. השבר ככל הנראה כבר התחבר, אך צריך טיפול שיקומי לחזור לפעילות גופנית מאומצת. בברכה

מנהלי פורום כף רגל וקרסול