כשלון החזרה:(

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

22/04/2012 | 22:07 | מאת: HUXH

שלום ד"ר גבע, אני ואשתי עברנו טיפולי הפריה בעקבות בעיה "מכנית" (חצוצרה סתומה). היום קבלנו תוצאה שלילית של הבטא עבור ההחזרה השנייה שלנו. נדמה שהתמיכה עבדה כראוי כי לא היה דימום עד כה. 1.מה יתכנו הסיבות לאי השתרשות או לאי הצלחת הטיפול? 2.קראתי קצת על צנטור חצוצרות האם זה טיפול טוב, אולי עדיף על פני IVF? 3.קראתי גם על טיפולים נוספים שעשויים לעזור בקליטת העוברים האם יש טיפול מומלץ? תודה מראש

24/04/2012 | 11:07 | מאת: ד"ר אלי גבע

שלום רב, הסיבות לחוסר הצלחה בהליך הפריה חוץ גופית הינן רבות: גיל האישה, איכות הביציות, הטיפול ההורמונלי, איכות הזרע, רירית הרחם, חלל הרחם, הפרעות קרישה, הפרעות גנטיות ועוד. צנטור חצוצרות אינו יעיל בשלב בו הינכם מטופלים. יש לשקול עם הרופא האם קיימת בעיה מכנית. כפי שהשבתי בשאלתכם הראשונה, הטיפול הינו ע"פ ההתוויה הרפאוית. בהצלחה

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות