הקפאת ביציות מול IVF

דיון מתוך פורום  הקפאת ביציות ושימור פוריות

09/11/2019 | 20:11 | מאת: נעמה

שלום אני בת 31, נשואה בלי ילדים התגלתה אצלי ירידה ברזרבה שחלית (AMH 1.17, FSH 13-15) הומלץ לי לעבור ישר ל-IVF 1. הייתי מעוניינת לעשות הקפאה של חלק כביציות לא מופרות וחלק כעוברים .האם זה אפשרי במסגרת IVF או רק בשימור פוריות? 2. אני מאד מפחדת מסיבוכים שיכולים להיות מ-IVF. אני מאד רזה (משקל 40, גובה 157) וקראתי שבמקרה של תת משקל יש יותר סיכויים לגירוי יתר שחלתי. האם נכון? מהם אחוזי הסיבוך הזה? והאם המשקל אכן משחק פה תפקיד? 3. אני סובלת מדיכאון וחרדה ומטופלת בכדור נוגד דיכאון שמאזן אותי חלקית. האם ההורמונים שניתנים בתהליך יכולים להחמיר את המצב הנפשי? בברכה, נעמה בברכה, נעמה

השאלה שלך חשובה והתשובה מורכבת ולא לתשובה בפורום. אני מציע שתפני לפתיחת תיק וייעוץ עם רופא פיריון כדי להתאים את האופציות המתאימות לך ביותר.

מנהל פורום הקפאת ביציות ושימור פוריות