דכאון קל

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

04/01/2011 | 16:57 | מאת: עדנה

לד"ר קודש שלום. אני בת 67 הייתי אצל פסיכיאטר בעקבות דכאון קל שהמליץ על תרופה בשם ציפראלקס מאחר ודיבר גם על תרופה שנייה בשם רמוטיב שקראתי עליה באינטרנט והתרשמתי ממנה שאין לה תופעות לוואי האם זה נכון האינטואיציה שלי היא לרמוטיב האם היא תרופה טובה? הרופא בשמחה יתן לי אותה אם אני ארצה בה זה לבחירתי. רוצה להוסיף דברים עלי אני סובלת ממיגרנות לוקחת בהתקפות ריזאלט 10 מ"ג וגם כל יום טופמקס 50 מ"ג כל בוקר אני לוקחת אלטרוקסין לוסק ו- CHLORDIAZEPOXIDE (נוקבאלן) בערב לוריוון וסימבקור. אודה לך מאוד לשמוע ממך את חוות דעתך בנושא התרופה. עדנה

שלום עדנה.במקרה של דיכאון קל עד בינוני רמוטיב בהחלט יכולה להיות אופציה.

מנהל פורום דיכאון וכאב