תרופות ישנות ומידת יעילותן

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

21/11/2016 | 23:37 | מאת: דוקטור דוליטל

הי חוץ מהתרופות הטריציקאליות tca, מה התרופות שקדמו להם ואיך קוראים למשפחת התרופות ואם אפשר לציין שמות מעבר לנרדיל גם כאלו בלי משפחה של תרופות(וולבוטרין למשל סתם לדוגמא), יש עוד משפחת תרופות או תרופות ממשפחות שונות מעבר לטריציקאליות, ssri snri? או תרופות בציון שם בלבד בלי משפחה וכמובן שיש אותם בארץ ונעשה בהם שימוש במצב חמור של דיכאון עמיד שלא הגיב, תרופות ישנות? ומה מידת יעילותן במצב דיכאון עמיד? ואיך לעומת הטריציקאליות?

צר לי, אבל הפורום לא נועד לסקירות ספרות לשם השכלה כללית אלא כדי לתת מענה בשאלות ספציפיות וסוגיות קליניות

מנהל פורום דיכאון וכאב