עוד שאלה בנוגע למשקל ותרופות

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

07/10/2016 | 11:43 | מאת: אנונימי

אני נוטל תרופות פסיכיאטריות לוסטרל 100 מ"ג למיקטל 150 מ"ג אביליפיי 5 מ"ג אני עושה בדיקות דם לראות את התפקוד של הגוף שלי עם התרופה ובלי התרופה על אילו ערכים בבדיקת הדם צריך להסתכל אם הם משתנים? מה קשור להשמנה\הרזיה\חילוף חומרים? יש מלא ערכים בבדיקת דם.. על מה צריך לשים לב בעיקר? תודה מראש

ערכים בדם לא מצביעים על השמנה. אין בהכרח קורולציה בין שומנים בדם ומשקל. יחד עם זאת ערכי כולסטרול, טריגליצרידים, תפקודי כס, וערכי סוכר רלונטים למה שקרוי סינדרום מטבולי.

מנהל פורום דיכאון וכאב