סימבלטה ואדרונקס| יתרונות וחסרונות שוני ודימיון

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

11/06/2016 | 23:41 | מאת: הפנתרון

שבועות שמח, מה ההבדל בין סימבלטוה ואדרונקס, מה ההבדלים במה הם דומים ובמה הם שונים? ואם קיבלתי אדרונקס ולא הגבתי לתרופה אפשר להסיק מכך ככה כם לגבי הסימבלטה וכן ההפך כאשר מקבלים סימבלטה ומעלים מינון עד כמה שניתן ללא השפעה, רוב הסיכויים שגם אדרונקס יהיה ככה? מה יתרונותיו וחסרונותיו של כל תרופה?

סימבלטה הינו תכשיר נוגד דיכאון הפועל על 2 מתוכים עצביים סרוטונין ונוראפינפרין בעוד שאדרונקס משפיע רק על נוראפינפרין. מדובר על 2 תכשירים יעילים ברמה התיאורטית. אין בהשפעה חלקית של אחת מהן כדי לנבא תגובה לתרופה האחרת

מנהל פורום דיכאון וכאב