קלונקס

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

31/01/2015 | 15:58 | מאת: אלישבע

שלום, נוטלת פעם עד פעמיים בשבוע 0.5 מ"ג (כדור אחד בכל פעם)- מה שמאפשר אורח חיים טוב ומווסת. אני יודעת שתרופות מהסוג הנ"ל מומלץ לקחת רק אפיזודית- ובכל זאת זה הדבר היחיד שעובד עלי ולא מצאתי שום תחליף אחר שמאפשר לי קיום נורמלי. האם תופעת ההתמכרות יכולה להתבצע במינון כזה ובתדירות כזו למרות שמעולם לא חרגתי וכפי הנראה גם מעולם לא אחרוג מהם? האם לאור נסיונך וראיתך הקלינית ראית מקרים של אנשים שנטלו מינון כזה במשך שנים בלי השפעה ממכרת או חוסר יעילות? באופן אישי אני לא בעד החלפת סוס מנצח- ובייחוד במקרה כמו שלי של בעיות הסתגלות קשות לתרופות.

קלונקס הינו תכשיר הרגעתי. לא ברורה לי האינדיקציה לטיפול במקרה שלך. בכל מקרה עצם השימוש בתכשיר מצביע על כך שההפרעה שבגינה את נוטלת אותה ממשיכה להפריע לך ולכן חשוב לקבל טיפול בהפרעה הבסיסית. אין ספק שלאורך זמן יש סכנת תלות מצד אחד וסבילות לטיפול שיתכן ותצריך העלאת המינונים

02/02/2015 | 20:37 | מאת: אלישבע

מנהל פורום דיכאון וכאב