בעיה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

22/10/2013 | 13:48 | מאת: דורון

שלום , בן 25 , כל חיי סבלתי מעצבות והדרך שהתמודדתי עם העצבות הייתה אוננות , עכשיו הבעיה שהתרופות שהציעו לי (רסיטל) שבשו לי את מנגנון השפיכה(עיכוב שפיכה+חוסר חשק). עכשיו אני די אובד עצות כי הגעתי למצב שכבר לא מספיק לי רק לספק את עצמי בגלל שאני כבר לא מסוגל לתפקד(קוגנטיבית) ולכן התחלתי עם תרופות אבל מצד שני אני לא רוצה להפסיק לספק את עצמי כי זה גם עוזר לי. מה עושים?

לא אתייחס לסוגיה האם אוננות היא פתרון לעצבות אלא לסוגיית השילוב של תכשיר נוגד דיכאון ועיכוב שפיכה.אכן חלק מהתרופות יכולות לגרום לעיכוב בשפיכה אבל לא כולן. snri's לדוגמא גורמים פחות ותכשירים כמו אדרונקס וולבוטרין כמעט ולא פגועות בכלל בתיפקוד המיני

22/10/2013 | 15:39 | מאת: דורון

אני גם לא חושב שאוננות היא פתרון לעצב , זה פשוט די עוזר להפיג מתחים. בהקשר לתשובה - האם אפשר להוסיף וולבוטרין וזה יפתור את הבעיה או שצריך להפסיק לגמרי עם הרסיטל ואז לעבור לוולבוטרין?

מנהל פורום דיכאון וכאב