זקוקה לעזרה דחופה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

03/09/2013 | 18:38 | מאת: דוברת בצלאל

שלום, שמי דוברת בת 30. מזה כשנה אני סובלת כאבים בבטן העליונה, הקיבה שמובילים לחוסר תאבון, ירידה במשקל ובחילות. כמו כן, לאור המצב, מתלווה ייאוש כבד, מצב רוח ירוד, חוסר שמחת חיים. שוב דבר כבר לא משמח ולא מהנה ואני מאוד מתוסכלת ופעמים רבות בוכה הרבה. כל הזמן שקועה בזה ובחרדות שלא מפססיקות. אני לא בחורה דיכאונית. יש לי חברים, משפחה אוהבת ועבודה טובה. זה משבש לי את חיי וגורם לי להרבה מחסומים ומעצורים בחיים. לא יודעת כבר מה לעשות. כרגע האבחנה מהבדיקות היא מעט דלקת בקיבה שאין לזה טיפול, וכניאה תסמונת SMA (עורק שלוחץ על הקיבה וגורדם לתסמינים שציינתי). לא יודעת אם זה חשוב אך היה לי חשד לפעילו יתר בבלוטת התריס כתוצאה מדלקת. כרגע הבלוטה מתאוזנת. אני במעקב. לא מאמינה שאני פונה לפסיכיאטר אבל אני כניראה זקוקה לעזרה. אני רוצה לטפלצבעצמי אך לא מעוניינת בטיפול תרופתי. אשמח לכל עצה. האם גם פסיכולוג רפואי יכולל לעזור? תודה רבה ושנה טובה

שלום דוברת.מציע בנקודת הפתיחה להגיע לברור עם "ראש פתוח" ולא לשלול, לפחות לא בשלב זה, פתרונות למצבך. בהחלט ניתו לפנות לפסיכולוג רפואי על מנת לבצע איבחון ובניית טיפול שיכול לכלול טיפול בשיחות ממוקדות או שילובם בטיפול תרופתי. שנה טובה

מנהל פורום דיכאון וכאב