נדודי שינה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

30/07/2013 | 03:44 | מאת: עדי

שלום, בחודש האחרון ישנתי כל לילה בשעות מאוחרות ועכשיו בימים האחרונים החלטתי שאני הולכת לישון מוקדם ואני לא מצליחה כל פעם אני נירדמת לשעתיים וקמה וכשאני קמה אני רואה מין צורות באויר לא ברורות כאלה וקצת קשה לי לינשום ומרגישה לחץ בצדדים של הראש רציתי לדעת אם יש לזה קשר ללחץ ומתח נפשי תודה

יש מצב הנקרא בעתת לילה, שהוא למעשה התקף חרדה מתוך שינה (בניגדו לסיטו לילה שנובע מחלום רע). מציע הערכה פסיכיאטרית על מנת לבדוק האם מעבר לתסמין המתואר ישנם תסמינים אחרים בעירות המכוונים להפרעת חרדה, שכשלעצמה יכולה לגרום להפרעות שינה.

מנהל פורום דיכאון וכאב