נזעי חשמל ונורטילין

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

24/07/2013 | 19:02 | מאת: אתי

שלום, תודה על תשובתך - בהמשך לכך- לפני כשבוע התחילו לשלב עם הטיפול נורטילין וכעת הכמות היא 75 מ"ג. אם אכן יהיה שיפור הוא יביא להקלה משמעותית? האם לטיפול דו צדדי יש סיכוי רב יותר להצליח? ומה הם תופעות הלוואי לטיפול זה? מדאיג אותי שהמצה לא הפיך ואז זה מסכן את חייו של אחי. תודה מראש אתי

תופעות הלואי של טיפול דו צדדי היא הפרעה בזיכרון לטוח קצר. מדובר בתופעה הפיכה אם כי לעיתים יכולה להמשך תקופה של מספר חודשים. מצד שני את מתארת מצב בסיס מורכב כך שצריך לשקול בין הדברים.

מנהל פורום דיכאון וכאב