האם לקחת כדור או לחכות

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

28/08/2020 | 11:54 | מאת: ג

שלום קיבלתי מרשם לאלטרולט לחודש מנוירולוג שחושב שיש לי כאב עצבי לאחר שאמרתי לו שבחמישה החודשים האחרונים יש לי בראש בצידו הימני לחצים. בעיקר באוזן שיש לי בה לחץ והיא חמה ולחץ בעצם של האוזן מאחורה. הלחצים גם ברקה ובצוואר ובעורף הימני , בחודש האחרון התווספו לחצים ליד העין הימנית, עצם הלחיים והמצח בצידו הימני. אם אני לא סובלת מחרדות ודכאונות ואחרי חודש אסיים את הכדורים, ייתכן שיופיעו לי דיכאונות וחרדות בעקבות סיום הטיפול? איזה תופעות הכדור הזה עושה והאם הוא מטפל באמת בכאבים ניורופתיים? והאם כדאי לחכות עד שאעשה צילום פנורמי כי ייתכן שיש לי בעיות במפרק הלסת שגורם ללחצים

שלום. בהחלט ייתכן שכל התסמינים במפורטים יכולים להיות משוייכים להפרעת חרדה. באם נעשה ברור ראשוני לשלילת מקור גופני אחר, הפרעת חרדה היא בהחלט אפשרית. במקרה זה טיפולללחודש אינו מספק ולא בטוח שאלטרולט היא תרופת הבחירה. מציע להתייעץ עם פסיכיאטר בנוסף על מנת לבחון תוכנית טיפולית מתאימה

05/09/2020 | 09:52 | מאת: ג

ובכן אני רואה שלא קראת את שאלתי, אין לי חרדה או דכאון יש לי לחצים בצוואר, באוזן וברקה, לאחרונה נוספו גם בעצם הלחיים וליד העין, באיזור הסינוסים. נאמר לי שזה יכול להיות גירוי עצבי מהצוואר או TMJ בעיה במפרק הלסת או טריגמנלי. אלטרולט מיועד בין היתר לכאב נוירופטי ודכאון, חרדה ואפילפסיה. לא סובלת מדכאון וחרדה אבל אם אקח אותו חודש, ייתכן מצב שכשאסיים אותו ואגמל ממנו אהיה במצב של דכאון וחרדה? כי אומרים שצריך להגמל ממנו

מנהל פורום דיכאון וכאב