ירידת מינון התרופה והחמרה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

08/01/2020 | 14:15 | מאת: אורון

שלום ד"ר.לאחר כשלון מספר SSRI לטיפול בהתקפי פאניקה חזקים נרשם לי כדור קלונקס 2 מ"ג אשר היטיב את המצב. אני עם הכדור כבר 5 שנים ויציב. לפני 3 חודשים ירדתי ב 0.5 מ"ג והתחילו מגוון תסמינים בהם חרדה חזקה מאוד תוך פגיעה בתפקוד היום-יומי.התופעות התמתנו אך עדיין יום-יום מופיעה חרדה. האם האופציה היחידה שתעזור היא לחזור למינון הקלונקס הקודם?תודה.

ממש לא. טיפול בקלונקס כמו כל תרופת הרגעה היא לתקופה קצובה. צריך לבדוק האם מינון הSSRI הוא אופטימאלי וכמו כן לבחון חלופה לקבוצת תרופות נוגדות חרדה אחרת

מנהל פורום דיכאון וכאב