תרופות פסיכיאטריות תסמינים

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

22/10/2019 | 14:41 | מאת: יוני

שלום האם תרופות פסיכיאטריות בכללי למשל לוסטרל,קלונקס,אסיוול,ציפרלקס ועוד תרופות אחרות מהסוגים האלו, יש להם תופעת לוואי ידועה של זרמים נימול הבזקים במוח בראש ועוד תופעות מהסוג הזה? כאשר נוטלים אותם או כאשר מפסיקים אותם ? יכול ליהות דבר כזה ? שמעת על זה ? כי יצא לי לשמוע בכללי על תופעות לוואי כאלו.. מה דעתך ?

כל תרופה עלולה לגרום לתופעות לוואי המאפינות אותה. חלק מתופעות הלוואי יכולות להופיע בתחילת הטיפול וחלקן יכולות להופיע עם ביום הטיפול או הפחתה במינון.

מנהל פורום דיכאון וכאב