פרוזק ocd וחרדה.פרוזק 60 מג

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

07/06/2019 | 18:14 | מאת: בחור 28

שלום דר, נטלתי במשך כ5 שנים ציפרלקס.עזר. הפסקתי וכשנסיתי לחזןר, עשה לי תופעות לוואי מאד קשות עד כדי תסריטים נוראיים. הפסקתי וכרגע אני 5 חודשים עם פרוזק. ישנו שיפור קל. התחלתי עם כדור וכרגע אני עם 3 כדורים ביום. האבחנה דכאון חרדה וocd. אני מרגיש הקלה מסןיימת בocd אבל התגברות של הדכאון. אחת לשבוע יש לי יום וחצי של דאון והתקפי חרדה וזה נמאס עלי.מרגיש עייף נפשית. אני נוטל 3 כדורים כבר חודש ושבוע. יכולה להיות באמת הקלה מתישהו?

בהחלט יכול עדין להיות שיפור. מציע לפנות לפסיכיאטרי המטפל על מנת לשקול שינוי בתוכנית הטיפול כמו תוספת של תכשיר נוסף להגברת היעילות של הטיפול

מנהל פורום דיכאון וכאב