פרוזק או פריזמה un,h kej,

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

02/06/2019 | 22:49 | מאת: אייל

רציתי לשאול עד איזה מינון אפשרי ליטול פרוזק?? בנוסף ...מתי ליטול אותו ? בערב אפשרי??? תודה

07/06/2019 | 18:15 | מאת: אני28

אני נוטל 3 כדורים לפני השינה.

מה השאלה?

שלום אייל. אין ביכולתי להשיב על מלוא השאלה ללא פרטים נוספים. מינון גבוההה של פרוזק/פריזמה יכול להינתן לאבחנה כמו הפרעה כפייתית לדוגמא בד"כ טווח המינונים להפרעות כמו דיכאון או חרדה מגיע ל40 מ"ג. ההמלצה על פי רוב היא לנטילה בבוקר אחרי האוכל, אולם יש כאלה שדווקא מעדיפים נטילה בערב כאשר מופיעה עייפות כתופעת לוואי

מנהל פורום דיכאון וכאב