מבולבל מתשובות עמומות האם יש דרך לתשובותאבחנה ברורה/צופת פני עתיד

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

07/02/2019 | 18:06 | מאת: מבולבל מתשובות עמומותזקוק לתשובות

לפני כ20 שנה, בסוף התיכון עברתי משבר התבגרות- חרדות לבריאות ומוות ומהעתיד המלוות בO.C.D על רקע תלותיות גדולה בהוריי. טופלתי בפקסט ובשיחות ע"י מטפלים פרטיים. במכתב לצבא הפסיכיאטר ציין o.c.d והפרעת אישיות תלותית-נמנעת. לאורך השנים היו מעט מקרים של חרדות (דיכאון תגובתי) וטופלתי בפאקסט במינון נמוך. כיום, לאחר מות הוריי אני מתפקד בעבודה ובבית אך עם קשיי התארגנות-ניהול זמן, ריקנות וקושי בפיתוח יחסי חברות- נמנע מפיתוח קשרי קרבה, כל דבר שיאתגר אותי מלבד עבודה-התנהלות בבית. בשנה וחצי האחרונות פניתי למרפאה צבורית ושם האבחנות היו מאוד לא ברורות, כנראה משום שהתפקוד יחסית גבוה. האם ניתן לבצע הערכה מדוייקת למרות שכיום במצב טוב- שאדע להעריך את מצבי. מי מבצע אבחון אישיותי- כיצד ניתן לדעת אבחנה כמה שיותר מדוייקת אם יש כזה דבר. מבקשותיי מהרופא קבלתי תשובות לא ברורות, דוגמת קויים אישיותיים וכדומה. אשמח לעצתכם/הכוונתכם מבולבל מתשובות עמומות-האם יש דרך לתשובות/הערכה ברורה- האם ניתן להגיע לאבחנה מוחלטת/צופת פני עתיד

ניתן לבצע הערכה פסיכודיאגנוסטית. מדובר בסוללה של איבחונים שנעשית ע"י פסיכולוגים קליניים. מדובר על איבחון מעמיק שיוכל לתת לך מענה לשאלותיך

מנהל פורום דיכאון וכאב