גמילה מציפרלקס תסמינים ודרכים

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

28/01/2019 | 20:44 | מאת: ציפ

שלום ד״ר אני לוקח כבר חודשיים ציפרלקס במינון 5 מ״ג בעקבות המלצת נוירולוג לטיפול בסחרחורות. אני מעוניין להפסיק כי המצב השתפר ואין לי סחרחורןת וגם ככה המינון נמוך ואני לא מעוניין בתרופות. אני בריא בד״כ, בן 28, ללא היסטוריה רפואית ובלי דיכאון וחרדה, איך ניתן להפסיק בצורה חכמה ללא תסמיני גמילה? האם ממליץ על יום כן יום לא או בגלל שהמינון נמוך אפשר להפסיק בבת אחת? תודה רבה

במינון כזה אין צורך בתהליך הדרגתי. ניתן להפסיק באם כמובן יש הצדקה קלינית לכך

מנהל פורום דיכאון וכאב