שאלה לגבי דיכאון אחרי לידה

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

06/12/2018 | 23:48 | מאת: הדר

שלום, אני חודש וחצי אחרי לידה ראשונה וכניראה סובלת מדיכאון..עוד לא הלכתי לקבל עזרה, אבל רציתי לדעת כמה זמן זה ימשך, האם אני יחזור להיות שמחה ומי שהייתי והאם אני יצטרך להיות על תרופות כל חיי עכשיו? והאם זה אומר שעכשיו אחרי כל הלידות יהיה לי דיכאון? תודה!

שלום הדר. ראשית מזל טוב. גל דיכאוני יכול להמשך חודשים ללא טיפול. מציע לפנות לטיפול מוקדם ככל הניתן. טיפול מוקדם יכול לקצר בצורה משמעותית את הגל הדיכאוני. לגבי סיכון לדיכאון לאחר הלידה הבאה. נשים שחוו דיכאון בעבר נמצאות בסיכון לדיכאון לאחר לידה. לא הייתי מקדים את המאוחר. התמקדי כעת בטיפול בעצמך ובהורות החדשה

מנהל פורום דיכאון וכאב