טרזודיל 100 מ"ג וואבן 10 מ"ג

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

22/11/2018 | 14:16 | מאת: מירה

שלום רב רציתי לדעת עד כמה הכדור יכול לעזור במצבי חרדה ודיכאון. אני לוקחת מזה 6 שבועות טרזודיל 50 מ"ג ועברתי מזה שבועיים ל100 מ"ג. ונעזרת בוובן 10 מ"ג במהלך היום במידת הצורך. לצערי אין שום שיפור בהרגשה שלי. לפני כן לקחתי טרנקסל 15 מ"ג פעמיים ביום בוקר וערב אבל הרגשת החרדה לא עברה. המצב של הדיסטמיה נמשך אצלי כבר 3 וחצי שנים. אין לי תיאבון וירדתי במשקל 5 ק"ג בתקופה זו. אני מתפקדת באופן סביר בחיי היום יום אבל בלי מצב רוח ובלי חשק ואין לי תיאבון לאכול. במהלך התקופה הארוכה ניסיתי במשך שנה מירו לפני כמה חודשים לקחתי גם ברינטליקס 150 משך חדשיים ולא הרגשתי שום שיפור. אני הולכת פעם שבוע לפסיכוטרפיסטית. בלילות אני ישנה טוב. במהלך היום אני נמצאת במצב של התמודדות תמידית. אני עושה הליכה פעמיים בשבוע וגם מתעמלת פעם בשבוע. אני עושה גם מדיתציה ועברתי גם קורס C.B.T

שלום מירה. אני רואה שאת מטופלת בהיבטים שונים ונאבקת עם הדיסטימיה תקופה ארוכה. מציע להמתין עוד שבועיים שלבחינת השפעת הטרזודיל. לאחר מכן לבצע הערכה מחודשת . באם לא יכול שיפור הייתי ממליץ לשלב אריפלי בליווי הפסיכיאטר המטפל. מדובר בתכשיר שייעודו לטפל במקרים של עמידות לטיפול ויכול בשילוב לחלץ את העגלה מהבוץ

מנהל פורום דיכאון וכאב