אחרי אישפוז במחלקה פסיכאטרית

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

28/09/2018 | 20:08 | מאת: קרן

אושפזתי לפני כששה שבועות במחלקה פיסי כמארחת בעקבות התפרצות חרדות ודיכאון.השבוע השתחררתי מאישפוז במחלקה פסיכאטרית. קיבלתי ריפוי בעיסוק וטיפול תרופתי הכולל סימבלטה במינון 90, 3-4 לוריוון ליום וללילה במידת הצורך כדור שינה. טיפול פסיכולוגי לא קיבלתי כלל. את האחיינים שלי לא ראיתי כל התקופה. עם החזרה הביתה גיליתי שאני פוחדת לצאת מהבית ומפחדת להשאר בבית לבד. האם זה אומר שמצבי קשה או שהתרופות טרם פועלות כנדרש?

הטיפול התרופתי המבוסס על מינון גבוה של לוריוון אינו מעיד על מצב מאוזן של החרדות. קשה לדעת מהתיאור האם מדובר בחמרה או בהיעדר תגובה תרופתית מיטבית. מציע לבצע מעקב פסיכיאטרי מסודר על מנת לבחון הנושא

מנהל פורום דיכאון וכאב