אריפליי לאוסידי וגם וולבוטרין

דיון מתוך פורום  דיכאון וכאב

18/01/2017 | 17:59 | מאת: ירון

שלום ד"ר קודש מהם המינונים המקובלים לשימוש של אריפליי בתור אוגמנטציה לתרופה מסוג SSRI (ציפרלקס) עבור טיפול באוסידי? ושאלה נוספת היא האם וולבוטרין (כתוספת ל-SSRI ואריפליי) יכול להוסיף משהו בטיפול באוסידי שמלווה בעייפות וחוסר אנרגיה? בתודה רבה מראש

שילוב של אנטיפסיכוטים מהדור החדש מקובל יותר ויותר במצבים של הפרעה כפייתית עמידה לטיפול. יחד עם זאת אין עדין הסכמות לגבי המינון. מדובר בד"כ במינונים נמוכים 2.5-5 מ"ג של אריפלי אך לעיתים ניתן להגביר המינון תוך כדי מעקב. וולבוטרין לא נמצא כתרופה בעלת יעילות להפרעה כפייתית

מנהל פורום דיכאון וכאב